ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

 

EKΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!!

ΦρουτονιάδαΦΡΟΥΤΟΝΙΑΔΑ
Ασφαλώς όλοι ξέρετε τα φρούτα, αν όχι όλα, πάντως τα περισσότερα. Ξέρετε όμως ότι έχουν κι αυτά προτιμήσεις, ότι αγαπούν τον αθλητισμό και μάλιστα συμμετέχουν στους Φρουτονικούς Αγώνες; Αν όχι, καιρός να το μάθετε. Καιρός να γνωρίσετε την αθλητική τους δραστηριότητα, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους, τις αγωνίες και τις χαρές τους. Η Φρουτονιάδα είναι μια από τις μεγάλες τους περιπέτειες. Μια έκπληξη για τους μικρούς και όχι μόνο!
moreέρχεται

fru-tierraΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΡΟΥ-TIERRA
Και τώρα …οι εξελίξεις! Οι φίλοι μας τα φρούτα δεν σταματούν στους αγώνες… Κι άλλες δραστηριότητες, κι άλλα ταξίδια, κι άλλες περιπέτειες τους περιμένουν σε μέρη μακρινά, άγνωστα, φανταστικά. Φορτώστε χαρά και καλή διάθεση και ελάτε στην παρέα μας για να τους ακολουθήσουμε. Θα συναντήσουμε τύπους περίεργους και πρωτότυπους και γεγονότα πέρα από κάθε φαντασία!
more

ΣΕΙΡΑ "ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ"

10 ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

10 Mικροί Μάγοι Συγγραφέας: Π.Τ. ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ
Σελίδες: 75

Ούτε ένας, ούτε δύο… δέκα είναι οι μικροί μάγοι που ορίζουν (για μερικούς) και δυναστεύουν (για άλλους) τη ζωή μας.
Κι αν έχουν κι ένα μυστικό… καιρός να το ανακαλύψουν τα παιδιά, προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.
Η πρώτη γνωριμία των μικρών μαθητών με την αριθμητική και τα μαθηματικά, με τρόπο χιουμοριστικό, έξυπνο, παιχνιδιάρικο. Τα πρώτα μαθηματικά σε στίχους, μετά μουσικής ή μη, με παιχνίδια και ασκήσεις και πολλές πολλές εκπλήξεις. Το μεγάλο μυστικό περιμένει τους μικρούς αναγνώστες μέσα στις σελίδες του βιβλίου!
Για το Νηπιαγωγείο και την Α´ τάξη του Δημοτικού

Δείτε εδώ μερικές μόνο σελίδες:
Δέκα μικροί μάγοι και το μεγάλο μυστικό

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ

Grammar Συγγραφέας: Σ. ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ
Σελίδες: 40

Γράμματα και λέξεις, κανόνες και εξαιρέσεις υποδέχονται τον επισκέπτη σ᾽αυτό το παράξενο σπίτι… Η Γραμματική (της ελληνικής γλώσσας) όπως κάθε παιδί θα ήθελε να τη γνωρίσει για πρώτη φορά. Αστεία αλλά και αυστηρή, συμπαθητική αλλά καμιά φορά παράξενη, και… με πολλά παιδιά, για να συντροφέψουν στο ταξίδι της μάθησης τους μικρούς μαθητές.
Η κυρία Γραμματική κυκλοφορεί στο σπίτι της, αλλά και έξω από αυτό, σε στίχους!
Για την Α´ τάξη του Δημοτικού.

Ξεφυλλίστε το όλο:
Το σπίτι της κυρίας Γραμματικής

ΑΣΠΡΑ ΟΝΕΙΡΑ AΠΟ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ

Christmas Συγγραφέας: ΗΛΙΑΣ ΟΜΗΡΟΥ
Σελίδες: 40

Αν δεν ήταν παραμύθι, θα μπορούσε να είναι μια παράσταση, μια όπερα για παιδιά, ή μια καθημερινή ιστορία. Είναι και τα τρία…
Είναι η τρυφερή ιστορία ενός παιχνιδιού που χάνεται, σπρωγμένο από κάποιους φόβους μα και από τη μεγάλη του διάθεση για περιπέτεια.
Μια ιστορία που ξεκινάει με πρόσωπα και παιχνίδια πραγματικά, αλλά που εξελίσσεται αλληγορικά. Κατάλληλο για παιδιά από 4 χρόνων, για τους νέους που θα βρουν σ᾽αυτήν κάτι από τον εαυτό τους και για τους μεγάλους που θα θυμηθούν πολλά.
Χριστουγεννιάτικο όνειρο στον κόσμο της αθωότητας.

Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ»

Το σχολικό βιβλίο ή βοήθημα δεν είναι απαραίτητο μόνο για τους υποψήφιους της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Και οι μικρότεροι μαθητές δικαιούνται να έχουν βοηθητικά βιβλία που να προσεγγίζουν τη γνώση που τους παρέχεται στο σχολείο με διαφορετική ματιά. Οι εκδόσεις «τα καλώς κείμενα» θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στους μαθητές της προσχολικής και της πρώτης σχολικής ηλικίας τέτοια βιβλία. Είτε είναι καθαρά εκπαιδευτικά και σχολικά, με θέματα όπως η Γραμματική ή τα Μαθηματικά, είτε έχουν ευρύτερα μορφωτικά θέματα είτε βασίζονται στην εξαιρετική καινοτομία και τεχνολογία, για την εκμάθηση γλωσσών ή την απόκτηση άλλων ειδικών δεξιοτήτων, θα έχουν πάντα την πρώτη θέση στις προτεραιότητές μας..

Ήδη σε συνεργασία με τεχνολογικό οίκο του εξωτερικού προωθούμε τη συμπαραγωγή τεχνολογικής καινοτομίας αφιερωμένης στους μικρούς μας φίλους. Με τη βοήθειά της οι ξένες γλώσσες γίνονται παιχνίδι, η μουσική κτήμα του κάθε παιδιού, και η δημιουργικότητα, η ευκολία και η χαρά της μάθησης πραγματικά κι αυτές «πάνε σχολείο».