ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

 

παρουσιάσεις

ΛεμπέσηςΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
Τον αποκάλεσαν «απόστολο της αξιοκρατίας» και «απολογητή της ανισότητας». Διάσημο έργο του υπήρξε η κοινωνιoλoγική μελέτη «Η τεραστία κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω».

Του αφιερώνουμε το δικό του δικτυακό τόπο!
more
Κυκλοφόρησαν

ΛεμπέσηςΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΒΙΟ
Αίτημα πολλών η μεταγλωττισμένη στη νέα ελληνική εκδοχή της μοναδικής αυτής μελέτης του Ευάγγελου Λεμπέση, κυκλοφορεί από τα «Καλώς κείμενα», στη σειρά «Κοινωνία». Την προλογίζει ο Κοινωνιολόγος, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ, Νίκος Κοκοσαλάκης.
moremore
ΗμερίδαFRASEOLOGIA
E INTERCULTURALIDAD

Κυκλοφόρησαν τα πρακτικά της Ημερίδας με το παραπάνω θέμα, που υλοποίησε το Παν/μιο Αθηνών, τμ Ισπανικής γλώσσας και φιλολογίας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Cervantes. more

ΣΕΙΡΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ»

10 ΣΩΣΙΒΙΑ ΓΙΑ ΤIΣ BUSINESS ΣΑΣ

Business ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΜΟΣ
Σε μια εποχή που όλα έχουν γίνει «business», είναι καιρός να βρούμε έναν «οδηγό» για καλύτερες επιχειρηματικές συμπεριφορές και πιο πετυχημένες επικοινωνιακές τακτικές. Τις χρειαζόμαστε άραγε; Ας δούμε το ζήτημα από κοντά.

Συχνά νομίζουμε ότι το δίκιο μας είναι πασιφανές και αδιαμφισβήτητο και ότι οι άλλοι έχουν υποχρέωση να βλέπουν τα πράγματα έτσι. Κι όμως, δεν...
Και τι κάνουμε τότε;

Κάποιοι άνθρωποι που ασχολούνται πολύ με τα ζητήματα του «επιχειρείν» έχουν καταγράψει συμπεριφορές, αντιδράσεις, λάθη και σωστά στην προσπάθεια των ανθρώπων να προωθήσουν τις επιχειρηματικές και άλλες ιδέες τους.

Κάπως έτσι προέκυψε το βιβλίο «10 ΣΩΣΙΒΙΑ ΓΙΑ ΤIΣ BUSINESS ΣΑΣ», που σας παρουσιάζουμε εδώ. Διαβάστε και κατεβάστε μερικές από τις πιο χιουμοριστικές σελίδες του και αναζητήστε το στα βιβλιοπωλεία. Είναι έξυπνο, απολαυστικό, και πολύ αληθινό!

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας.

ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΣΩΣΙΒΙΑ

  • Πες μου την πατρίδα σου....
  • Πρότυπα διαπολιτισμικής επικοινωνίας
  • 34 τρόποι για να ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ στις διαπραγματεύσεις σας
  • Παιχνίδια διπλωματίας
  • Εφιάλτης στο ακροατήριο
  • Πετυχαίνετε έναν κινούμενο στόχο;
  • Δώστε μου τους κανόνες
  • Μείνετε αξέχαστος
  • Ο δρόμος που προτιμούν οι γυναίκες
  • Ο δρόμος που προτιμούν οι άντρες

από τον επίλογο...

...Κάνοντας business ξεδιπλώνουμε τον εαυτό μας, τις γνώσεις, τις εμπειρίες, την προσωπικότητά μας, που αναμφίβολα επηράζεται από το φύλο, την καταγωγή μας, την κοινωνία στην οποία ζήσαμε ή ζούμε.
Σε κάθε περίπτωση, ας μείνουμε ο εαυτός μας!
Σε κάθε περίπτωση, ας σεβαστούμε τους άλλους!